Gegevensmanager

Opmerking: Deze toepassing is alleen beschikbaar als het desbetreffende toegangsrecht in de administratietool geactiveerd is.

In de gegevensmanager kunt u uw eigen adressen, bijvoorbeeld van klanten of leveranciers, als gegevensverzameling in het programma opnemen. De adressen worden op de kaart aangegeven en kunnen voor de planning van een route worden gebruikt.

• Klik in de titelbalk op

• Selecteer in het contextmenu de optie  Gegevensmanager.

De gegevensmanager wordt geopend in een nieuw tabblad. De subtab Beheer met een lijst van alle beschikbare gegevensverzamelingen wordt automatisch geopend.

Beperkingen

Let op dat uit het oogpunt van prestaties de volgende beperkingen gelden voor het aantal verwerkte gegevens:

• In de gegevensmanager kunnen maximaal 5 gegevensverzamelingen worden aangemaakt en beheerd. Ook wanneer u verschillende licenties gebruikt en verschillende gebruikers met de gegevensmanager werken, stijgt dit aantal niet.

• Elke gegevensverzameling mag maximaal 1.000 gegevensrecords bevatten.

• Elke gegevensverzameling mag maximaal 30 kolommen bevatten.

• Elk csv-bestand dat u uploadt, mag maximaal 5 MB groot zijn.

Limiteringen bij een testversie

Wanneer u een testversie gebruikt, gelden de volgende limiteringen:

• In de gegevensmanager kunnen maximaal twee gegevensverzamelingen worden aangemaakt en beheerd.

• Elke gegevensverzameling mag maximaal 50 gegevensrecords bevatten.

• Elke gegevensverzameling mag maximaal 30 kolommen bevatten.

• Elk csv-bestand dat u uploadt, mag maximaal 5 MB groot zijn.

Tip: In de administratietool wordt weergegeven hoeveel gegevensverzamelingen er reeds zijn aangemaakt.

Voorbeeldbestand

Wanneer u de import met een voorbeeldbestand wilt testen, dient u volgend bestand te downloaden: DataImport.txt.

Opmerking: Klik hiervoor met de rechtermuisknop op bovenvermelde koppeling en sla het bestand op uw harde schijf op.