Routes of routepuntlijst naar PTV Navigator verzenden

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als het desbetreffende toegangsrecht in de administratietool geactiveerd is.

Met PTV Map&Guide internet kunt u de routepunten van een berekende route vanuit de centrale naar uw chauffeur verzenden. Zo kunt ervoor zorgen dat uw chauffeurs over het optimale routeverloop beschikken en het traject volgens uw instructies kunnen rijden.

Opmerking: U kunt ook alleen de routepuntlijst verzenden, de route wordt dan in PTV Navigator berekend. Het routeverloop kan dan echter afwijken van de in PTV Map&Guide internet berekende route.

Belangrijk: Hiertoe moet op de eindapparaten van de chauffeur de app PTV Navigator geïnstalleerd zijn. U kunt de testversie van PTV Navigator gratis gebruiken. Als u de app na afloop van de testperiode verder wilt gebruiken, moet u de volledige versie aanschaffen.

U kunt de app voor Android-toestellen krijgen via onze website.

Ga als volgt te werk om de eindapparaten aan PTV Map&Guide internet te koppelen: