Voorbeeld van de resultaten weergeven

Nadat u in het bovenste gedeelte van het tabblad Calculatie alle relevante gegevens hebt ingevoerd, kunt u in het onderste gedeelte voor iedere route de routepunten en een voorbeeld van de resultaten bekijken.

Masker Routepunten

Hier worden het adres van routepunt A en routepunt B en de opgeslagen routepuntgegevens weergegeven.

Standaard wordt het originele adres uit het Excel®-bestand weergegeven. Met Gegeocodeerd kunt u de weergave omschakelen zodat het toegewezen adres uit de plaatsdatabase wordt weergegeven.

Masker Resultaten

Hier worden de berekende routingresultaten weergegeven.

Via Instellingen kunt u selecteren welke informatie in het bereik Resultaten wordt weergegeven.

Hier wordt het regelnummer uit het Excel®-bestand weergegeven. Met de pijlen kunt u per regel bladeren. U kunt ook het gewenste regelnummer invoeren.

Opmerking: Houd er rekening mee dat de eerste A-B-route in het Excel®-bestand in regel 3 begint. Regel 1 en regel 2 bevatten de kolomtitel.

Via Resultaatvoorbeeld krijgt u een voorbeeld van de berekende resultaten te zien. Als u het berekende traject gedetailleerd op de kaart wilt bekijken, klikt u op In routeplanning openen en berekent u de route.

Als de resultaten aannemelijk zijn, kunt u de berekening van de routes starten (zie Automatische berekening van de routes starten en resultaat downloaden).

Opmerking: Zodra u de berekening start, worden de succesvol berekende routes van uw tegoed afgetrokken.