Functies in de titelbalk

In de titelbalk staan de volgende functies ter beschikking.

Element Beschrijving

Opent een contextmenu waarin u een Gebruik kunt selecteren.

Bekijk onze video ...

Use case selecteren – Nieuwe use cases toevoegen

Via de uitklaplijst kunt u tussen de toepassingen heen en weer wisselen.
 Afdrukken Opent het venster Afdrukken, waarin u verschillende kaarten en informatie over de route kunt afdrukken (zie Route-informatie afdrukken).

Mijn account
Wachtwoord wijzigen

Hier kunt u een nieuw wachtwoord bepalen.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als het desbetreffende toegangsrecht in de administratietool geactiveerd is.

Profiel opslaan

Opent het venster Profiel opslaan. Hier kunt u bepalen welke van de huidig doorgevoerde wijzigingen (bijvoorbeeld geopende toepassingen, kolomsortering, routingparameters, ...) u wilt opslaan (zie Profiel opslaan).

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als het desbetreffende toegangsrecht in de administratietool geactiveerd is.

Profiel opnieuw op standaard instellen

Stelt de profielinstellingen opnieuw in zoals bij de levering.

Optie Profiel automatisch bij het verlaten opslaan

Als de optie is aangevinkt, worden de tijdens de huidige login doorgevoerde wijzigingen automatisch bij het verlaten opgeslagen.

Opmerking: In de instellingen kunt u bepalen welke wijzigingen moeten worden opgeslagen en welke niet (zie Algemene instellingen).

Meer informatie vindt u in het artikel Programma-instellingen opnieuw instellen.

Administratietool

Opent de PTV Map&Guide internet administratietool, waarmee u gebruikers en rechten kunt beheren.

Instellingen

Opent het venster Instellingen waarin u PTV Map&Guide internet aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

Meer informatie vindt u in het artikel Instellingen voor het programma maken.

Systeem

Opent het venster Systeeminformatie.

Hier vindt u nieuws over PTV Map&Guide internet, versie-informatie, systeeminformatie en nog veel meer.

Help

Opent een contextmenu waarin u verschillende help-onderwerpen kunt selecteren.

Zoekveld waarin u de online help kunt doorzoeken naar bepaalde artikelen.

Afmelden

Meldt u als gebruiker van PTV Map&Guide internet af.